+46 (0)411-211 911 | Jourtelefon +46 (0)411-211 911  info@retsab.se

Roger Erikssons Transport & Spedition

Roger Erikssons Transport & Spedition Ystad hamn transportknutpunkt
Vi är strategiskt placerade i Ystads hamn som är en betydelsefull transportknutpunkt

Roger Eriksson Transport & Spedition AB har idag ett stort antal lastbilar som trafikerar befintliga rutter i Nordeuropa. Bolaget har 30 anställda och har sina lokaler i Ystads hamn och Tomelilla.

Detta är en strategisk placering då Ystads hamn är en betydelsefull transportknutpunkt.

Här sammanstrålar färjor från Polen och Danmark med järnvägsnätet och europavägnätet. Detta gör att det är lätt att hantera såväl transporter som gods oavsett vart det är på väg i Nordeuropa och Norden.

Roger Eriksson Transport Lager Logistik
Vi anpassar oss till nya krav och förväntningar

Verksamheten startade 1996 av Roger Eriksson, som bokstavligen hade det här med transporter i blodet. Både far och farfar arbetade som åkare och redan som liten påg fick Roger lära sig vikten av att erbjuda god service och att alltid stå vid sitt ord.

Våra värderingar handlar fortfarande om ärlighet och pålitlighet. Samtidigt har naturligtvis även vi fått anpassa oss till nya krav och förväntningar. Inte minst när det gäller tid och flexibilitet. Därför genomför vi våra transporter på ett så effektivt sätt som möjligt – utan att någonsin göra avkall på säkerheten. Du kan lita på oss, helt enkelt.